PICTURA ICOANE PE LEMN, ICOANE UNICAT REALIZATE MANUAL-Detalii, preturi si exemple!

PICTURA ICOANE PE LEMN, ICOANE UNICAT REALIZATE MANUAL-Detalii, preturi si exemple!

Icoanele realizate de THEODOROS ART vor avea intotdeauna cele mai mici preturi, si vei putea cumpara astfel o icoana pictata manual cu cele mai bune materiale si foita de aur ,cu un cost adaptat posibilitatilor tale!

Pretul unei icoane variaza in functie de marimea ei, complexitatea imaginii precum si suprafata acoperita de foita de aur, deasemenea si in functie de tehnicile efectuate.

Pentru a ajunge la un acord pentru realizarea unei icoane este necesara discutia in prealabil cu privire la caracteristicile ei , timpul de realizare,dimensiune , imagine. Toate se vor realiza la comanda, ele fiind realizate in conformitate cu dorintele beneficiarului si in regim de unicat.

Pentru dimensiuni mai mari preturile se vor discuta personal cu beneficiarul si bineinteles la un numar mai mare de icoane , preturile se vor negocia.

Astfel ca pentru dimensiunea unui A5 ( 15 X21 cm) , icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara pretul variaza, incepand de la 300 lei.

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  B5 ( 26 X18 cm) , icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara pretul variaza , incepand de la 400 lei.

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  A4 ( 30 X21 cm) , icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara pretul variaza incepand de la 500 lei.

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  A3 ( 42 X30 cm) , icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1050 lei.

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  50×70cm , icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 2700 lei

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  60 X80 cm, icoana realizata cu un sfant, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara ,pretul variaza incepand de la 3500 lei

In ceea ce priveste icoanele cu scene , unde sunt prezente mai multe personaje si complexitatea este mai mare, pretul ei variaza astfel:

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  A4 ( 30 X21 cm) , icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara pretul variaza , incepand de la 750 lei.

Pentru o icoana la  dimensiunea unui  A3 ( 42 X30 cm) , icoana realizata cu o scena, pe lemn de tei cu foita de aur 22k integral sau nu, cu sipet sau fara, pretul variaza incepand de la 1450 lei.

Aceste preturi sunt orientative, caci lemnul variaza in functie de grosime , forma si sipet, iar foita poate si ea varia ca pret in functie de calitate, 22k, 23k, 24k, si grosime dubla sau tripla.

Deasemenea sunt icoane realizate prin aplicarea foitei in tehnica bolos, in strat dublu, care vor avea un pret special. 

Detaliile privind transportul se vor discuta telefonic, poate fi prin posta, prin curierat sau adus la locatie , in functie de distanta si marimea lucrarii executate.

CONTACT-  ceraselaciuca@yahoo.com

– ceraselaciuca@gmail.com

+40761040129

O sa va prezint in continuare cateva exemple ale unor icoane deja realizate si cumparate.Acestea sunt o parte mica din icoanele ce au fost pictate pentru oameni cu dragoste de Dumnezeu , diferite suporturi , incadrari, materiale , scene.

Maica Domnului si Domnul Hristos- Icoane pe lemn, realizate in stil bizantin cu foita de aur de 22k. Dimensiune icoana A4 21x 30 cm
Maica Domnului si Domnul Hristos- Icoane pe lemn, realizate in stil bizantin cu foita de aur de 22k.
Dimensiune icoana A4 21x 30 cm

 

Sfanta Mucenic Victor- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k. dimensiune A5 ( 21X18 cm
Sfanta Mucenic Victor- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k.
dimensiune A5 ( 21X18 cm
Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k. Dimensiune 60X80cm
Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k.
Dimensiune 60X80cm
Maica Domnului Umilenia- Icoana Maicii Domnului realizata pe lemn in stil bizantin , cu foita de aur de 22k. Dimensiune 21x30 cm
Maica Domnului Umilenia- Icoana Maicii Domnului realizata pe lemn in stil bizantin , cu foita de aur de 22k.
Dimensiune 21×30 cm
Sfanta TREIME- Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin , cu foita de aur de 22k. Dimensiune A3 (30x42 cm)
Sfanta TREIME- Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin , cu foita de aur de 22k.
Dimensiune A3 (30×42 cm)
Maica Domnului - Cautatoarea celor pierduti- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin,cu foita de aur de 22k si de 24k. Dimensiune A3 30 X42 cm
Maica Domnului – Cautatoarea celor pierduti- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin,cu foita de aur de 22k si de 24k.
Dimensiune A3 30 X42 cm
Sfantul IERARH NICOLAIE AL MIRELOR LICHIEI- Icoana realizata pe lemn , in tehnica bizantina, pigmenti minerali si emulsie de ou, cu foita de aur de 22k . Dimensiuni 91X66cm
Sfantul IERARH NICOLAIE AL MIRELOR LICHIEI- Icoana realizata pe lemn , in tehnica bizantina, pigmenti minerali si emulsie de ou, cu foita de aur de 22k .
Dimensiuni 91X66cm
Sf Prooroc Solomon- Icoana realizata pe lemn in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiune A4
Sf Prooroc Solomon- Icoana realizata pe lemn in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
Dimensiune A4
Maica Domnului Mangaietoarea- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k. Dimensiune A5 ( 21x 15 cm )
Maica Domnului Mangaietoarea- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k.
Dimensiune A5 ( 21x 15 cm )
Maica Domnului RUGUL APRINS- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k . Dimensiune 35X45cm
Maica Domnului RUGUL APRINS- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k .
Dimensiune 35X45cm
Candela Sfantului Apostol Andrei si Candela Sfintei Mc Ecaterina- Candela din lemn sculptata manual, icoana este pictata in stil bizantin cu foita de aur de 22k, la dimensiune de 12X 11cm. Dimensiune totala 45X 22 cm
Candela Sfantului Apostol Andrei si Candela Sfintei Mc Ecaterina- Candela din lemn sculptata manual, icoana este pictata in stil bizantin cu foita de aur de 22k, la dimensiune de 12X 11cm. Dimensiune totala 45X 22 cm
Sfanta Mahrama- Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin cu foita de aur de 22k. Dimensiune de 120X40 cm
Sfanta Mahrama- Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin cu foita de aur de 22k.
Dimensiune de 120X40 cm
SFANTUL IOAN RUSUL - Icoana realizata pe lemn, in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, aplicatii de pietre semiprestioase. Dimensiune 85x60cm
SFANTUL IOAN RUSUL – Icoana realizata pe lemn, in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, aplicatii de pietre semiprestioase.
Dimensiune 85x60cm
Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla_ Icoana pe lemn, realizata in stil bizantin , cu foita de aur de 22k. Dimensiune A4
Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla_ Icoana pe lemn, realizata in stil bizantin , cu foita de aur de 22k.
Dimensiune A4
Sfantul Cuvios Sava cel Sfintit- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin cu foita de aur de 22k tripla.
Dimensiune de 55X70 cm
Sfintii Trei Ierarhi, Vasile,Grigorie,Ioan- Icoana realizata pe lemn, in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
dimensiune 30x42cm
Invierea Domnului- Pogorarea la Iad- Icoana realizata pe lemn, cu foita de aur de 22k . Dimensiune 31cmX43cm
Invierea Domnului- Pogorarea la Iad- Icoana realizata pe lemn, cu foita de aur de 22k .
Dimensiune 31cmX43cm

Desigur ca aceaste sunt cateva exemple si intotdeauna acolo unde exista credinta si dragoste fata de cei de langa noi si fata de Dumnezeu se va putea ajunge la o solutie favorabila pentru ambele parti.

Astept parerile voastre,

Cu stima ,

Cerasela Elena Ciuca

DIRECTOR

THEODOROS ART

0761040129

Maica Donului Pantanassa – dimensiune 80x 50 cm

THEODOROS ART SRL

25 Responses

  Bună seara, mar interesa o icoană a Maici Domnului (portarita) de dimensiuni aproximativ 50×70 pictata pe lemn și cu o deosebită calitate, mar interesa prețul și timpul de execuție
  Mulțumesc

  Buna seara, m-ar interesa o icoana pictata pe sticla,asemanatoare cu cea prezentata in imaginile de mai sus ( RASTIGNIREA DOMNULUI- ICOANA AJUTATOARE A CELOR IN SUFERINTEI). As vrea sa stiu timpul de executie al acestei icoane. Dureaza mai mult de doua saptamani ?

  Multumesc

  Doamne ajuta! Frumos ganditi, si frumos si spuneti! As dori a intreba despre o icoana a Cinei celei de Taina, la dimensiuni care sa cadreze cu un loc de dimensiuni 8m/5m, unde luam masa cu prietenii si oamenii flamanzi!

  Buna ziua, un pret pentru icoana cu Maica Domnului si pruncul imi puteți oferi? Va multumesc

  Vă rugăm analizați posibilitatea picturii unei icoane de dimensiunea 60x80cm, dar să folosiți un pigment sau un material rezistent la temperaturi înalte fiindcă va fii amplasată într-un baldachin unde temperaturile ajung şi la 70 de grade. Puteți să ne faceți o ofertă de preț! Cu respect Cosmin

  Buna seara ! Azi v-am sunat in legatura cu icoana de dimensiune 100 / 60 cm care sa reprezinte imaginea pogorarii Sfantului Duh. Aceasta este adresa mea de e-mail: ghidalimihai@yahoo.com. Inca nu am primit poze. Multumesc ! Doamne ajuta !

  Buna ziua ma intereseaza o icoana sf Vasilie si sf. Nicolae cu dimensiuni 70cm in lungimesi 50cm latime amindoua . La ce pret? Si noi suntem in Republica Moldova ,e posibil sa le trimiteti cumva sau daca nu aveti vreo agentie sau ceva la noi in tara de unde sa putem cumpara????multumesc frumos.

  Doamne ajuta, ma intereseaza o icoana a Maicii Domnului cu pruncul Floarea cea vie. de dimensiuni 33 cm pe 40 cm cu chenar aurit. Va rog sa-mi comunicati pretul.
  Cu multumiri anticipate

  Buna ziua, m-ar interesa sa stiu pretul pentru “Sfantul Mare Mucenic Gheorghe- Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
  Dimensiune A3 42cmX 30cm”. Cat este timpul de livrare? Multumesc frumos, astept raspunsul dvs.
  Mihaela Vornicesei

  Bună seara, mar interesa o icoana a Sfântului Sava cel sfintit de dimensiuni aproximativ 55×70 pictata pe lemn și cu o deosebită calitate, mar interesa prețul și timpul de execuție
  Mulțumesc

   Bună seara, m-ar interesa o icoana a Sfântului Sava cel sfintit de dimensiuni aproximativ 55×70 pictata pe lemn și cu o deosebită calitate, m-ar interesa prețul și timpul de execuție
   Mulțumesc

  Buna ziua,
  M-ar interesa o icoana a Sfântului Teodor, format A5. Imi puteti spune timpul de executie?
  Multumesc

  Buna ziua!M-ar interesa o icoana a Maicii Domnului Pantanasa dimensiune 50/70 cu foita de aur 22k pictata pe lemn realizata in tehnica bizantina.Va rog pret si durata de executie. Multumesc anticipat.

  Buna seara ! M-ar interesa o icoana pictata in ulei pe pal de 1m/ 60 cm , cu sf. cuv. Dimitrie Basarabov , in picioare, numai aureola cu foita de aur 22 k, tehnica bizantina. Multumesc anticipat !

  Doamne ajuta, m-ar interesa sa dau comanda la o icoana a Sfintei Imparatese Teodora , de dimensiunea B5 26/18 cm cu foita de aur si o icoana a Cuviosului Stelian Paflagonul de aceeasi dimensiune . Va rog sa ma contactati la tel 0745993788 , Va multumesc .

  V-am cautat pe facebook-nu v-am gasit,
  As vrea sa aflu detalii despre dumneavoastra, unde gasesc?
  V-am trimis email, astept raspuns.
  Doamne-ajuta!

  Buna ziua, as dori un preț pentru o icoană cu Sf. Iustin Filozoful, mărime A5, după modelul meu.

  Mulțumesc!

  Bună ziua, la ce preț este icoana, Maica Domnului cu pruncul?

  Doamne ajuta! As dori o icoana de dimensiuni mai, 100 x 75(circa) a Maicii Domnului cu pruncul, pictura pe lemn, pentru a o darui unei biserici saracute, cu oameni amarati in parohie, dar credinciosi. Daca imi puteti săune pretul pentru a vedea care imi sunt posibilitatile actuale, va rog si multumesc anticipat.

  Bună ziua,

  M-ar interesa cât costa:
  Maica Domnului – umilenia
  Maica Domnului-cautatoarea celor pierduti (dacă se poate folosi alta culoare pentru chenar – în afara de rosu care este în icoana prezentata)
  Candela Sf Gheorghe
  Va rog sa îmi scrieți pe adresa de mail atașată.
  Ca și părere referitoare la icoane: sunt adevărate opere de arta!

  Mulțumesc frumos!

  buna ziua .
  m-ar interesa cat costa icoana maica domnului ierusalima format 50/70 sau 60/90
  va multumesc.

  Bună dimineața!
  Ma interesează va rog icoana Maica Domnului Axion Estin în format A5, pictata pe lemn cu foita de aur.
  Cât m-ar costa va rog?

  Bună ziua!
  Va rog, cât m-ar costa o icoana Maica Domnului”Axion Estin” format A5, pictata pe lemn și cu foita de aur?

  Aş dori să ştiu cât costă icoanele Maica Domnului Pantanassa 32/40 cm şi aş vrea să ştiu dacă se poate executa şi într-un format mai mic şi în cât timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *