Cei patru sfinti iubiti ai crestinilor!- Sfantul Ierarh Nectarie, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, Sfantul Mucenic Ioan Rusul, si Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul

Cei patru sfinti iubiti ai crestinilor!- Sfantul Ierarh Nectarie, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, Sfantul Mucenic Ioan Rusul, si Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul

Acesti patru mari sfinti ai crestinatatii apartin unor veacuri diferite insa de mare incercare a crestinilor. Au trait si au avut vieti diferite , insa toti s-au invrednicit de Harul Preasfantului Duh, si prin viata lor muceniceasca au primit cununa sfinteniei.

Sfantul Ierarh Nectarie, mare vindecator de boli, este atat de raspandit si iubit incat putine sunt casele de crestini in care icoana lui sa lipseasca. Un sfant al veacului nostru care prin viata lui jertfelnica ne-a aratat pilda de smerenie si bunatate, rabdare si rugaciune.

Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, un sfant descoperit recent , al veacului 17, este din ce in ce mai cautat si iubit pentru vindecarile miraculoase pe care le face , pentru cele mai cumplite boli ale acestui veac si neam. El vindeca mai ales bolile mintale , dependentele de orice fel, si nerodirea pantecelui.

Sfantul Ioan Rusul, mare mucenic crestin din Rusia, foarte iubit in intreaga lume, cel ce a biruit lepadarea de Hristos si ispitele tineretii, ramanand statornic in credinta si fapte bune, ascultare si jertfa pana la sange, chiar sub jugul turcesc. El este modelul absolut al tanarului crestin ce trebuie sa isi pastreze dreapta credinta indiferent de valurile acestei lumi.

Sfantul Paisie Aghioritul , un sfant recent canonizat al Greciei, cunoscut in intreaga lume prin viata sa pusa in slujba aproapelui si pentru sfaturile sale de mare folos pentru problemele vietii cotidiene.

Sf Nectarie- Sf Efrem cel Nou , Sf Ioan Rusul, Sf Paisie Aghioritul- Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Nectarie- Sf Efrem cel Nou , Sf Ioan Rusul, Sf Paisie Aghioritul- Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Ierarh Nectarie- Icoana realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Ierarh Nectarie- Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Efrem cel Nou-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Efrem cel Nou-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Ioan Rusul-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Ioan Rusul-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Cuvios Paisie Aghioritul-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Cuvios Paisie Aghioritul-Icoana realizata pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mc Ioan Rusul si Sf Cuv Paisie Aghioritul-Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mc Ioan Rusul si Sf Cuv Paisie Aghioritul-Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Efrem cel Nou si Sf Ierarh Nectarie-Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k. Dimnesiune 21X16cm.
Sf Mucenic Efrem cel Nou si Sf Ierarh Nectarie-Icoane realizate pe lemn , in stil bizantin, cu foita de aur de 22k.
Dimnesiune 21X16cm.

 

THEODOROS ART

ceraselaciuca@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *