Sfantul Mare Mucenic Mina- Cel grabinic ajutator al sufletelor pierdute!

Sfantul Mare Mucenic Mina- Cel grabinic ajutator al sufletelor pierdute!

Sfantul Mare Mucenic Mina este sarbaorit de noi in fiecare an pe 11 noiembrie. Sfantul Mare Mucenic este cel ce grabnic asculta rugaciunile celor pagubiti atat de lucruri trecatoare dar mai ales de cei pagubiti de darurile ceresti, si intoarce sufletele din ratacirea lumii acesteia la harul, lumina si bucuria credintei.

Sfantul Mina este de origine egipteana. S-a nascut in apropiere de Memphis, stravechea capitala a faraonilor. A trait in timpul imparatilor romani Diocletian si Maximian. Ramane orfan pe cand era copil. Tatal i-a murit cand avea 11 ani, iar mama sa a murit la doar trei ani dupa acesta.

De aceea Sfantul Mare Mucenic Mina este ocrotitorul orfanilor si a deznadajduitilor, si cu rugaciunile lui noi toti ne izbavim din pierderea mantuirii sufletelor noastre.

Sfantul Mare Mucenic Mina- Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina- Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina- DETALIU_Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina- DETALIU_Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina- Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, si aplicatii de pietre semipretioase. Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina- DETALIU -Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k, si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina-DETALIU IN LUMINA RAZANTA- Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiune 60X40 cm
Sfantul Mare Mucenic Mina-DETALIU IN LUMINA RAZANTA- Icoana pe lemn , realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
Dimensiune 60X40 cm

 

Theodoros Art

ceraselaciuca@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *