Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rzdb4230/public_html/theodorosart.com/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 39
Apr 182014
 

    De Dumnezeu purtătorule, părintele nostru Calinic, povăţuitorule al monahilor, podoaba cuvioşilor şi lauda arhiereilor, ajutătorule al celor din nevoi şi făcătorule de minuni, cu nevoinţele tale chip de sfinţenie te-ai arătat, iar acum cu îngerii în ceruri te veseleşti; cu care roagă pe Milostivul Dumnezeu să ne dăruiască pace şi mare milă.

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica- Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica- Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

 

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica- DETALIU-Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica- DETALIU-Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

 

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica-DETALIU- Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k. Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica-DETALIU- Icoana pe lemn, realizata in tehnica bizantina, cu foita de aur de 22k.
Dimensiuni A3 ( 42cmX30 cm)

THEODOROS ART

ceraselaciuca@yahoo.com

 Leave a Reply

(required)

(required)