Sfanta Mucenita Filoteia de la Curtea de Arges!- Ocrotitoarea copiilor, a orfanilor, si al sufletelor curate si milostive!

Sfanta Mucenita Filoteia , este de cateva sute de ani, ocrotitoarea Argesului. Sfanta ne-a scapat de multe primejdii si necazuri, de aceea foarte multi argeseni o iubesc nespus. Inca de mic copil mergeam la racla sfintei si stateam langa ea la sfintele slujbe. Sfanta Mucenita Filoteia ii iubeste nespus pe copii si pe cei milostivi, de aceea rugati-va totdeauna ei,toti cei care va doriti copii buni, cuminti,ascultatori si milostivi, pentru ca ea sa vegheze pururea la capataiul lor. Amin!

SFANTA MUCENITA FILOTEIA-  Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.Dimensiuni  A3.
SFANTA MUCENITA FILOTEIA- Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiuni A3.
SFANTA MUCENITA FILOTEIA- DETALIU-  Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.Dimensiuni  A3.
SFANTA MUCENITA FILOTEIA- DETALIU- Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiuni A3.
SFANTA MUCENITA FILOTEIA-DETALIU-  Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.Dimensiuni  A3.
SFANTA MUCENITA FILOTEIA-DETALIU- Icoana pe lemn, tehnica bizantina, foita de aur de 23,5K si aplicatii de pietre semipretioase.
Dimensiuni A3

THEODOROS ART

 

ceraselaciuca@yahoo.com

 

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *